1. Orange

  1. 330 ml
  2. 500 ml
  1. Vlerat ushqyese
   *Sasia referuese mesatare për persona të rritur (8400 kJ / 2000 kcal)
   100 ml 250 ml (%*)
   Vlerat energjetike 178 kJ / 42 kcal 445 kJ / 105 kcal (5%)
   Yndyrna 0g 0g (0%)
   Prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0g 0g (0%)
   Karbohidrate 10,2g 26g (10%)
   Prej të cilave sheqerna 10,2g 26g (28%)
   Proteina 0g 0g (0%)
   Kripëra 0g 0g (0%)
  2. Vlerat ushqyese
   *Sasia referuese mesatare për persona të rritur (8400 kJ / 2000 kcal)
   100 ml 250 ml (%*)
   Vlerat energjetike 178 kJ / 42 kcal 445 kJ / 105 kcal (5%)
   Yndyrna 0g 0g (0%)
   Prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0g 0g (0%)
   Karbohidrate 10,2g 26g (10%)
   Prej të cilave sheqerna 10,2g 26g (28%)
   Proteina 0g 0g (0%)
   Kripëra 0g 0g (0%)

  Përbërësit

  Ujë, shurup me fruktozë të lartë, lëng portokalli (3%), dioksid karboni (min. 2 g/l), thartirë: thartirë limoni, ekstrakt limoni (1%), aroma natyrale,konzervans: kalium sorbat, antioksidant: thartirë askorbike, ngjyrë: karotena, stabilizator: guar gomë.

 2. Exotic

  1. 330 ml
  1. Vlerat ushqyese
   *Sasia referuese mesatare për persona të rritur (8400 kJ / 2000 kcal)
   100 ml 330 ml (%*)
   Vlerat energjetike 185 kJ / 43 kcal 611 kJ / 142 kcal (7%)
   Yndyrna 0g 0g (0%)
   Prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0g 0g (0%)
   Karbohidrate 10,6g 35g (14%)
   Prej të cilave sheqerna 10,6g 35g (39%)
   Proteina 0g 0g (0%)
   Kripëra 0g 0g (0%)

  Përbërësit

  Ujë, shurup me fruktozë të lartë, lëng frutash 3,4% (lëng portokalli 3%, lëng nga fruti I pasionit 0,2%, lëng pjeshke 0,2%), dioksid karboni (min. 2 g/l), ekstrakt portokalli (0,7%), Thartirë: thartirë limoni, aroma natyrale, Konzervans: sorbat kaliumi. Ngjyrë: karotene.

 3. Shokata

  1. 500 ml
  1. Vlerat ushqyese
   *Sasia referuese mesatare për persona të rritur (8400 kJ / 2000 kcal)
   100 ml 250 ml (%*)
   Vlerat energjetike 126 kJ / 30 kcal 315 kJ / 75 kcal (4%)
   Yndyrna 0g 0g (0%)
   Prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0g 0g (0%)
   Karbohidrate 7,1g 18g (7%)
   Prej të cilave sheqerna 7,1g 18g (20%)
   Proteina 0g 0g (0%)
   Kripëra 0,03g 0,08g (1%)

  Përbërësit

  Ujë, shurup me fruktozë të lartë, lëng limoni (3%), dioksid karboni (min. 2 g/l), acidifikues: acid citric dhe acid molle, rregullator aciditeti: glykonat natriumi, aromatizues (përfshirë aroma lule shtogu) prezervues: sorbate të kaliumit, stabilizues: E414 dhe E445, ëmbëlsues: acesulfame-K dhe sucralosë, antioksidant: acid askorbik.